Contract management, the next generation?

Contract management, the next generation?

switching_from_2014_to_2015_400_clr_10376Nee, dit is geen aflevering van Star Trek. Hoewel we binnen contract management wel druk bezig zijn om de toekomst vorm te geven, wil ik niet zo ver gaan dat we contract management zelfs buiten onze eigen bekende wereld gaan verspreiden. Het zou wel leuk zijn, maar veel informatieverzoeken hebben we nog niet ontvangen.

Maar het gaat wel de goede kant op met contract management!

Voor de NEVI-CRICS contract management dag hebben zich al meer dan 200 mensen aangemeld. Een beter bewijs dat contract management leeft kun je niet hebben. En wij als CRICS zijn daar best trots op. Deze dag zal, volgens ons, de komende jaren uitgroeien tot HET contract management event van Nederland. Met als doel het steeds verder professionaliseren van contract management.

Maar wat heeft contract management nou eigenlijk nog nodig?

En daar wil ik graag jouw hulp vragen. Want ik kan van alles bedenken, maar dat blijft altijd alleen maar mijn mening. En juist de mening van velen kan een vakgebied pas echt tot ontwikkeling laten komen. Speciaal voor de deelnemers is er al een Linkedin groep waar mensen kennis met elkaar kunnen maken en waar informatie wordt gedeeld. Maar juist ook de input van mensen die niet aanwezig (kunnen) zijn, lijkt mij juist zo belangrijk.

Dus laat eens weten wat jij belangrijk vind!

We hebben de kennissessies van de contract management dag opgedeeld in de volgende gebieden:

-Governance

-Control & Tooling

-Mensen

-Relatie Management

-Prestatie Management

Sluit dit aan bij jouw verwachtingen? Of zie je liever andere hoofdonderwerpen? En laat me vooral ook eens weten welke (sub)doelstellingen jouw eigen organisatie heeft. Daarmee kun je andere bedrijven en/of instellingen wellicht ook op goede ideeën brengen. Zodat we samen kunnen werken aan een nieuwe generatie contract managers. En dus aan een nieuw tijdperk voor contract management.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.