Over Ons

wim1

Wim van Eck

Director

Laten we kennismaken

Een passend advies en een perfecte online service.

CRICS® is dé online contractmanagement software voor alle contractmanagers, inkopers, inkoopmanagers en juristen die direct professionele ondersteuning willen voor hun Contract- en Leveranciersmanagement. CRICS® is de technische vertaling van jarenlange ervaring op het gebied van Contract- en Leveranciersmanagement. Wij ontwikkelen contractmanagement software met behulp van de meest vooraanstaande technologie die op dit moment beschikbaar is. Dit maakt onze contractmanagement software zeer flexibel en stelt ons in staat om continue maximale afstemming te realiseren met de behoeften van onze gebruikers. Onze missie is het helpen van iedereen die zich bezig houdt met contract- en leveranciersmanagement. Dit doen we niet alleen door het leveren van passend advies en perfecte online service. Wij faciliteren ook een kennisnetwerk via Linkedin waarin kennis en ideeën kunnen worden uitgewisseld, om er samen voor te zorgen dat contract- en leveranciersmanagement de aandacht krijgt die het verdient.

We weten uit ervaring dat het geen simpele opgave is om processen rondom contract- en leveranciersmanagement goed in te richten, zodat je een accuraat overzicht hebt van de lopende contracten en de actuele prestaties van je leveranciers. CRICS begeleidt je met passende, praktische adviezen en staat je daadwerkelijk bij met de realisatie van de beste oplossing voor joú, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Onze contractmanagement software is zeer intuïtief en direct te gebruiken, zoals we dat zelf ook zouden willen als wij in jouw schoenen zouden staan. Nader kennismaken?

MAAK GEBRUIK VAN ONS KENNISNETWERK

Een groep met vele ervaren contract- en leveranciersmanagers die graag hun kennis delen.

Ons kennisnetwerk kun je vinden op Linkedin. Binnen deze groep wordt door vele ervaren contract- en leveranciersmanagers informatie en kennis gedeeld over het vak. Maar er wordt niet alleen informatie en kennis gedeeld, er worden in de groep ook leuke en uitdagende stellingen gepost, waardoor we elkaar prikkelen en motiveren om creatief over het vak na te denken. Om elkaar zo te helpen om contractmanagement en leveranciersmanagement naar een nog hoger niveau te tillen.