Gratis advies

ONZE KENNIS DELEN WIJ GRAAG

Om jou te helpen maximale prestaties te behalen met contract- en leveranciersmanagement heeft CRICS® verschillende producten ontwikkeld die jou op weg helpen.

BESTEL ONZE E-BOOKS GRATIS

Behaal maximale prestaties dankzij deze kennis.

CRICS heeft diverse ebooks geschreven. Van sommige artikelen hebben we een bundel gemaakt. Een voorbeeld hiervan is de 100 tips serie. Vraag de verschillende producten gratis aan. Uiteraard horen we graag wat je ervan vindt.

30 MINUTEN TELEFONISCH ADVIES

We helpen je graag op weg.

Als je aan de vooravond staat van een contract management implementatie is het altijd verstandig om vooraf gedegen advies in te winnen. CRICS is een softwarebedrijf, gespecialiseerd in contract- en leveranciersmanagement. En die specialisatie komt uit de praktijk. Hoewel we jou dus geen consultancy traject zullen aanbieden voor je processen, kunnen we je als geen ander op weg helpen met de eerste stappen naar visie ontwikkeling. Met ons 30 minuten gratis telefonisch advies werken we op hoog niveau uit welke stappen jij moet nemen om je contract management een succes te maken in jouw organisatie. Vul hiernaast je gegevens in, dan bellen we je terug om een afspraak in te plannen.

Verstuur

    MAAK GEBRUIK VAN ONS KENNISNETWERK

    Een groep met vele ervaren contract- en leveranciersmanagers die graag hun kennis delen.

    Ons kennisnetwerk kun je vinden op Linkedin. Binnen deze groep wordt door vele ervaren contract- en leveranciersmanagers informatie en kennis gedeeld over het vak. Maar er wordt niet alleen informatie en kennis gedeeld, er worden in de groep ook leuke en uitdagende stellingen gepost, waardoor we elkaar prikkelen en motiveren om creatief over het vak na te denken. Om elkaar zo te helpen om contractmanagement en leveranciersmanagement naar een nog hoger niveau te tillen.