Wil je me nog even helpen?

Wil je me nog even helpen?

Begin 2011 zijn wij begonnen met onze blog. Oorspronkelijk hadden wij als doel om puur en alleen te informeren over contractmanagement. In de loop van 2011 kwam ik erachter dat men uiteindelijk niet alleen geïnteresseerd is in het vakgebied, maar ook in ons bedrijf, de software en in corporate_think_tank_solutionmij als persoon.

Begin 2012 heb ik daarom een oproep gedaan om aan te geven naar welke informatie je op zoek bent. Hier is volop op gereageerd en de blogs vonden dankbaar aftrek. Dit werd ook op de NEVI-CRICS Contractmanagement dag 2013 aan ons terug gegeven. Bovendien gaf de dag ons nieuwe inzichten. In berichtgevingen over de Contractmanagement dag hebben we de uitspraak van Freek Andriessen opgenomen”Contractmanagement groeit eindelijk uit de kinderschoenen”. Dit klopt voor veel mensen inderdaad. We zagen op de contractmanagement dag wisselende behoeften en fasen. Uiteenlopend van: “waar moet ik beginnen” tot en met een volwassen niveau en de vraag hoe men verder moet.

In het kader van de blogs zien we dus eigenlijk ook de informatiebehoefte veranderen. We willen jou graag helpen om stappen te zetten en te groeien op het gebied van contract- en leveranciersmanagement. En dat kan alleen als we ook aangesloten blijven op jou met de informatie die we brengen. Bovendien zien we meerwaarde in een goede discussie door middel van reacties op onze blogs. Daarmee kunnen we namelijk meer en meer een platform worden waar uit meerdere hoeken kennis wordt geboden.

We zijn op dit moment bezig met de communicatieplannen voor het najaar. Volgens mij een uitstekend moment om jouw hulp in te roepen. Ik zou het grandioos vinden om als reactie op dit verhaal van jou ten minste een vraag te ontvangen om over te schrijven. Informatie die we jou kunnen geven heeft betrekking op:

  1. Aanschaf en gebruik van contract- en leveranciersmanagementsoftware
  2. Het proces van contractmanagement
  3. Het proces leveranciersmanagement
  4. Ontwikkelingen rondom het vakgebied contractmanagement en inkoop
  5. Persoonlijke en professionele ontwikkeling op het gebied van contractmanagement

Ik wil je alvast bedanken voor je hulp en bovendien vragen om deze blog vooral te delen in je netwerk op Linkedin, Twitter en Facebook. Hoe breder de vraag hoe rijker het platform uiteindelijk. Dat komt jou uiteindelijk ook ten goede.

Zie je vragen waar je input op hebt, reageer dan vooral. Als je reactie te lang wordt, neem dan even contact op. We plaatsen het graag als gastblog.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.