NEVI en CRICS organiseren op 14 maart samen de CONTRACT MANAGEMENT DAG met als thema kracht van organiseren

NEVI en CRICS organiseren op 14 maart samen de CONTRACT MANAGEMENT DAG met als thema kracht van organiseren

PERSBERICHT

Logo CRICS

NEVI Logo

 

 

 

NEVI en CRICS organiseren op 14 maart samen de CONTRACT MANAGEMENT DAG met als thema kracht van organiseren

Zoetermeer, 9 januari 2013 – De aandacht voor contractmanagement stijgt snel en bij veel organisaties is nog veel te winnen als het over contractmanagement gaat. Daarom hebben CRICS (specialist op het gebied van contract management software) en NEVI (het kennisnetwerk voor inkoop en supply management van Nederland) de krachten gebundeld voor een jaarlijks terugkerend evenement waarin die volwassenheid van contract management gestalte wordt gegeven.

2013 wordt het jaar waarin contract management de weg naar volwassenheid definitief gaat inzetten, zo is de verwachting. De trend voor 2013 is: “Contract management groeit eindelijk uit de kinderschoenen(Bron: Deal! 12, 2012. Freek Andriesse, adjunct-hoofdredacteur Deal!).

Binnen veel organisaties, zowel publiek als privaat, is nog veel te winnen als het over contract management gaat. Zowel over de exacte invulling ervan, als over de eigenlijke toegevoegde waarde.

Daarom hebben CRICS (specialist op het gebied van contract management software) en NEVI (het kennisnetwerk voor inkoop en supply management van Nederland) de krachten gebundeld voor een jaarlijks terugkerend evenement waarin die volwassenheid van contract management gestalte wordt gegeven.

Op 14 maart 2013 vindt de eerste editie plaats van de ContractManagement dag: “de kracht van organiseren”. Centraal staan best practices van toonaangevende organisaties als Shell, UWV, Nationale Nederlanden, het vergaren van kennis, netwerken en leren van elkaar.

“De aandacht voor contract management komt niet uit de lucht vallen. De afgelopen jaren heeft NEVI al meer dan 700 personen getraind op contract- en leveranciers management. De Contract Management dag op 14 maart staat dan ook niet op zich zelf”, zegt René van den Hoven, accountmanager bij NEVI-Purspective.

Wim van Eck, directeur CRICS: “We merken dat de vraag naar Contract Management software explosief toeneemt. Het faciliteren van onze klanten en relaties met de NEVI-CRICS contract management dag is dan ook een logische stap”.

Contract management is nauw verweven met het inkoopproces en de rol als professioneel opdrachtgever. Het is dus logisch dat NEVI hier structureel aandacht voor heeft. Gezien de groei van contract management en de vraag vanuit onze leden zal NEVI samen met CRICS voor contract management ook een netwerk gaan opzetten om contract managers ook na 14 maart maximaal te faciliteren. Tevens zal NEVI een leerlijn contract management opzetten met als resultaat een diploma en dus erkenning voor de contract managers. Hiermee bieden NEVI en CRICS organisaties en hun contract managers alle kennis en het netwerk om contract management verder te professionaliseren.”

Kijk voor meer informatie in de CRICS Agenda

 

Over CRICS
CRICS is een zeer innovatieve softwareorganisatie. CRICS helpt organisaties om meer te halen uit de relaties met hun leveranciers met behulp van unieke SaaS contract management software. Belangrijke administratieve taken zoals dossiervorming en bijvoorbeeld herinneringen worden geautomatiseerd. Door te werken met een gebruiksvriendelijk systeem houden inkopers en contractmanagers tijd over. Het systeem maakt hun leven makkelijker.www.crics.com
Over NEVI, het kennisnetwerk voor inkoop en supply management…NEVI® is de 3e inkoopvereniging van de wereld en al 56 jaar hét kennisnetwerk van inkoop en supply management. NEVI heeft bijna 6.500 leden. In oktober 2012 ontving NEVI als eerste inkooporganisatie wereldwijd de IFPSM Global Standard(wereldwijde erkenning) voor haar inkoopopleidingen. NEVI brengt inkoopprofessionals uit het bedrijfsleven en de overheid bij elkaar om kennis te delen. We organiseren netwerkbijeenkomsten en congressen, we geven vakopleidingen en trainingen en we bieden maatwerk voor organisaties. Internationaal verzorgen we ook trainingen en maatwerk voor organisaties via Purspective. Tevens ondersteunt NEVI leerstoelen en lectoren. NEVI staat voor de professionalisering van de inkoopfunctie in het belang van het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving en is de norm voor elke organisatie die professioneel inkoopt. Als je aan inkoopontwikkeling een boost wilt geven is NEVI een must.www.nevi.nl

 

 

Persinformatie:


CRICS

Wim van Eck, directeur CRICS

Tel.: 06-41323993                     e-mail: w.vaneck@crics.com

 

NEVI

René van den Hoven, programma- en accountmanager NEVI-Purspective

Tel.: 06-46717304                     e-mail: r.vandenhoven@nevi.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.