Er is een tijd van komen en een tijd van gaan

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan

ambition_busDe afgelopen jaren heb ik het voorrecht gehad om mee te bouwen aan een geweldige organisatie en dito contract management software. We hebben verschrikkelijk hard gewerkt en ik durf wel te zeggen dat we inmiddels tot de top van de wereld behoren op het gebied van contract management software.

Inmiddels staat er een solide organisatie. We kunnen pronken met prachtige klanten en eigenlijk zijn we nog maar net begonnen. Stel je eens voor wat dat over een paar jaar betekent….

Ook organiseren we samen met de NEVI de NEVI-CRICS Contractmanagement dag. We hebben als ” nieuwe organisatie” eigenlijk al heel wat bereikt.

Hoewel ik binnen kwam als leek op dit gebied is het mij gelukt om het vakgebied contractmanagement daadwerkelijk te doorgronden en heb ik het zelfs zó ver geschopt dat ik ben gevraagd om als expert bij te dragen aan artikelen over contractmanagement. Wat een compliment!

Mijn sterke kanten zijn creativiteit, nieuwe dingen ontwikkelen en continue innoveren. CRICS is echter nu op een punt gekomen dat er moeten worden gestandaardiseerd en gestabiliseerd. We hebben grote klanten en die moeten we ook de beste service blijven leveren. Dat is een uitdaging waar andere mensen goed in zijn, maar die in mindere mate bij mij past.

Daarom ga ik vanaf 4 november een nieuwe uitdaging aan als marketing expert bij O&i management consultants. Daarnaast ga ik voor mezelf aan de slag. Ik ga middelgrote organisaties die moeite hebben om strategie, (online) marketing en sales met elkaar in lijn te brengen, helpen om zich beter te onderscheiden, warmere leads aan te trekken en zich als sterk merk in een specifieke markt neer te zetten. Net als bij CRICS eigenlijk.

Dit is dus mijn laatste blog en ik wil vooral benadrukken dat ik altijd ontzettend veel plezier heb beleefd aan het bloggen en de feedback die ik daar van jou als lezer op kreeg. Zowel positief, als negatief. Daarvoor wil ik je bedanken. Laten we elkaar vooral blijven volgen en ik hoop dat ik vanuit mijn nieuwe rol ook weer waarde voor jou kan toevoegen.

Contractmanagement begint als vakgebied nu echt te ontwikkelen. Het wordt beter erkend en het krijgt ook meer vorm bij steeds meer organisaties. Ik wil graag afsluiten met jou veel succes en plezier te wensen bij de verdere ontwikkeling van dit mooie vak.

Groeten Thies

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.