Help jij inkopers tegen kanker?

Help jij inkopers tegen kanker?

Seminar ‘Inkopers tegen Kanker’ op 30 mei 2012

Op donderdag 7 juni 2012 beklimmen 5.000 mensen zes keer op één dag de befaamde ‘Nederlandse’ berg Alpe d’Huez om € 30 miljoen in te zamelen. Dit initiatief is je vast wel bekend.

inkopers tegen kankerVoor het eerst doet daar een team van  inkopers mee onder naam ‘Inkopers tegen kanker’ (www.inkoperstegenkanker.nl).  CRICS sponsort Peter Streefkerk, die onderdeel uitmaakt van dit team.

Wat is het doel van Alpe d’HuZes?

Alpe d’HuZes zet zich ervoor in dat de strijd om de overwinning op kanker uiteindelijk wordt gewonnen. Dat kanker niet meer als een dodelijke ziekte, maar als een chronische ziekte kan worden gezien. De missie van Alpe d’HuZes is: anderen faciliteren en inspireren om Goed, Gelukkig en Gezond te leven met kanker.

Het idee

Om Peter Streefkerk te helpen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker organiseert Conducto op 30 mei 2012 samen met Hogeschool Utrecht het Seminar ‘Inkopers tegen kanker’.

Het programma van dit seminar ziet er als volgt uit.

12.00 – 13.00 Ontvangst, lunch (broodjes) en netwerken
13.00 – 13.05 Opening door Peter Streefkerk
13.05 – 13.45 Contract- en leveranciersmanagement door Peter Streefkerk
13.45 – 14.30 Nieuwe aanbestedingswet door Jan Telgen
14.30 – 15.15 Best value procurement door Jeroen van de Rijt
15.15 – 15.30 Pauze
15.30 – 16.15 Discussie met zaal en sprekers onder leiding van Richard Engelfriet
16.15 – 16.45 Presentatie door Richard Engelfriet
16.45 – 17.30 Borrel en netwerken

Inschrijven?

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan het Seminar ‘Inkopers tegen kanker’ op woensdag 30 mei 2012 van 12.00 tot 17.30 uur in Utrecht.
Ook jouw collega’s zijn van harte welkom!
De kosten voor deelname bedragen € 175,- per persoon (BTW vrij) en komen geheel ten bate van het KWF Kankerbestrijding. Meld jezelf en jouw collega’s nu aan via het inschrijfformulier. Hoe meer deelnemers, hoe groter onze bijdrage aan de strijd tegen kanker.

Wat kun je verwachten?

De wereld is op alle terreinen in beweging. Dat geldt ook voor het inkoopvak bij de overheid: een nieuwe aanbestedingswet, de economische crisis, de gids proportionaliteit, de compacte overheid, bezuinigingen, best value procurement (prestatieinkoop), elektronisch inkopen en factureren, contract- en leveranciersmanagement, duurzaam inkopen, social media, Tendernet.

De ontwikkelingen volgen elkaar sneller op dan het geluid. Hoe ga jij daar mee om? En nog belangrijker, kun jij al die ontwikkelingen van een passende (re)actie voorzien? Kun jij het als professioneel inkoper bij de overheid nog allemaal bijhouden? Ben jij je ervan bewust dat die nieuwe ontwikkelingen andere competenties en ander gedrag vragen? Heb jij wel eens een (inkoop) coach benaderd voor begeleiding? Kortom, ben jij klaar voor de inkooptoekomst die gisteren al is begonnen?

Op deze en al die andere vragen gaan wij op woensdagmiddag 30 mei een antwoord geven tijdens een middagseminar bij de Hogeschool Utrecht. Met sprekers als Jan Telgen, Jeroen van de Rijt, Richard Engelfriet en Peter Streefkerk bieden we een gevarieerd aanbod van deskundigen, die belangeloos hun medewerking verlenen. Onderwerpen die onder andere aan de orde komen zijn de nieuwe aanbestedingswet, best value procurement, contract- en leveranciersmanagement en social media.

Wat krijg je van ons mee ?

Na afloop van dit seminar heb je een compleet beeld van waar je als professioneel inkoper bij de overheid mee te maken krijgt, wat er van je verwacht wordt en hoe je in die nieuwe situaties het beste kunt acteren.
Bij vertrek ontvang je een goed gevulde tas met onder andere de boeken ‘Prestatie inkoop’ van Jeroen van de Rijt en Sicco Santema, ‘Procedures en tools voor borging van de Inkoopfunctie’ van Remko van der Honing en Ruud Plu en natuurlijk relevante informatie en gebruik van CRICS.

Wil je meer weten?

Als je een indruk wilt krijgen van wat er op 7 juni 2012 gaat gebeuren en meer informatie wilt, kijk dan op de site van Alpe d’HuZes www.opgevenisgeenoptie.nl  of op de persoonlijke actiepagina van Peter Streefkerk.

Tot Woensdag!

Het CRICS Team

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.