Party…………….let’s CRICS!!!!!!

Party…………….let’s CRICS!!!!!!

CRICS® is geheel vernieuwd en daar zijn we ontzettend trots op!

Vanaf 5 december 2011 is de geheel vernieuwde contractmanagement software van CRICS eindelijk beschikbaar voor alle klanten. Nog meer gebruikersgemak, nog uitgebreidere rapportage mogelijkheden en ga zo maar door. Omdat we dit graag willen vieren, hebben we de hele maand december 2011 een wel heel speciale aanbieding voor nieuwe klanten.

Om u de voordelen van het altijd toegang hebben tot uw contractgegevens zelf te laten ervaren, krijgt elke nieuwe klant die in december een contract afsluit voor minimaal 5 gebruikers en met een minimale contractduur van 1 jaar, een I-PAD2 cadeau!

Zo heeft u niet alleen de contractmanagement software tot uw beschikking die altijd en overal toegankelijk is, maar heeft u ook de juiste hardware om goed te kunnen ervaren hoe dat is.

En om er tegelijkertijd voor te zorgen dat u tot de beste in uw vakgebied gaat behoren, krijgt u tevens een voucher* ter waarde van € 495,–, waarmee u in het tweede kwartaal van 2012 gratis onze uiterst succesvolle Masterclass Contractmanagement kunt volgen.

Meldt u aan voor de trial, test zelf onze geheel vernieuwde contractmanagement software en profiteer van deze unieke, éénmalige aanbieding!

De voordelen van CRICS® nog even kort op een rijtje:

  • Altijd en overal toegankelijk
  • Al uw gegevens altijd up-to-date
  • Zeer uitgebreide rapportagemogelijkheden
  • Volledig aanpasbaar aan uw wensen

Dus twijfel niet langer en vraag vandaag nog een trial aan!

*Voucher kan niet worden ingeruild of in geldwaarde uitgekeerd, ook niet gedeeltelijk.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.