CRICS en CMCompany tekenen voor verregaande samenwerking

CRICS en CMCompany tekenen voor verregaande samenwerking

20121116-samenwerking-CRICS-CMCDe markt voor contract management wordt steeds volwassener. En vanuit verschillende organisaties, zowel publiek als privaat, komt steeds meer vraag naar een integrale oplossing. Dus niet alleen hulp bij de inrichting van contract management en het definiëren van de processen, maar ook een gespecialiseerd systeem voor ondersteuning van het contract- en leveranciersmanagement. Tot aan het compleet uitbesteden van het gehele contract management proces.

Om dit te kunnen realiseren hebben CMCompany en CRICS een samenwerkingsovereenkomst getekend. De kennis and knowhow van CMCompany, gecombineerd met de unieke contract management software van CRICS, levert een voor Nederlandse begrippen ongekende combinatie op. Gezamenlijk bieden zij een totaaloplossing voor contractmanagement.

Over CRICS:

CRICS is een zeer innovatieve softwareorganisatie. CRICS helpt organisaties om meer te halen uit de relaties met hun leveranciers met behulp van unieke SaaS contract management software. Belangrijke administratieve taken zoals dossiervorming en bijvoorbeeld herinneringen worden geautomatiseerd. Door te werken met een gebruiksvriendelijk systeem houden inkopers en contractmanagers tijd over. Het systeem maakt hun leven makkelijker.

Over CMCompany:

CMCompany biedt contractmanagement aan in uitbestede vorm. CMCompany is uw contractmanager, die de belangen van uw organisatie behartigt. De kern van contractmanagement zit in het feit dat een leverancier in zijn kracht wordt gezet. Veel uitbestedingen gaan gepaard met veel operationele zorgen en problemen. CMCompany voorkomt dit door samen met haar klanten en hun leveranciers een traject in te gaan van gemeenschappelijke ontwikkeling.

Voor nadere informatie  :

Wim van Eck – Directeur CRICS BV
Mob: 06-4132 3993
Mail: w.vaneck@crics.com

Jorrit Willems – Directeur CMCompany
Mob: 06-5162 3510
Mail:     jorrit.willems@cmcompany.nl

Datum van uitgifte : Geldermalsen 16 november 2012
(Foto: Links Jorrit Willems, rechts Thies Kuijlman, directeur marketing en sales)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.